søndag den 4. juli 2010

Roskilde 2010

Uhahah hvor har det været en dejlig festival! :D Efter jeg endelig fik fri fra arbejde torsdag, tog jeg glad afsted med Sara, og vi har lallet rundt derude hver dag og sovet hjemme om natten (morgenen xP).
Jeg HAVDE fået en masse løn, men de penge forsvandt hurtigt :/ Drikke varer og mad er ret dyrt derude, og så var der så meget fint jeg lige skulle købe :3 Mest tøj.


De øverste er kjoler, de nederste er nederdele :D Flere farver i mit klædeskab <3

Nogle af årets højdepunkter, var efter min smag, den dejlige pool som var midt på festivals pladsen, de skønne boder, diverse koncerter (som jeg måske mest af alt var for drunk til at kunne huske, men stadig Xp) og så vejret! Og så selvfølgelig Sara og Christine (Christine -> som jeg ellers næsten ikke var sammen med ;_;).
Elsker også at man spontant kan få af vide flere gange af fremmede at man ser sød ud :3

Svømme bassinet som man skulle cykle i
fem minutter for at måtte bruge xD (Billedet er taget om natten uden folk deri :P) Der var bare lidt for mange nøgne mænd der syntes de var lidt for lækre når de sprang fra vippen >___<

Orange scene.
Efter en svømmetur, skulle vi lige belønnes
med en gang rom og cola :D SKÅL!


Derudover var jeg i mandags til J-pop con intro video optagelse. Det var virkelig hyggeligt og sjovt med nogle skønne mennesker! :D Glæder mig til at se resultatet.

Peace out! :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar