torsdag den 10. juni 2010

Yay'ness! :3

En smule frustration over stress er blandet med glæden over alt det jeg skal! :D
Jeg er blevet hapset af en fotograf på Blackmarket til et photoshoot her snart. Og det er da lidt awesome. :3
Og så er der J-pop con intro video optagelse (hvor jeg skal cosplaye som Tsunade), Roskilde festivallen, sommerhus med kæresten, Genki (!!!), min fødselsdag og så Darkmarket (hvor jeg skal være model, yay! xD). Plus alle små planerne udover det. ^_^ Der bliver ikke meget ud og rejse i min ferie, men Japan var heller ikke for særlig længe siden alligevel, så det går.

Og så skal jeg ARBEJDE en hel masse. Hvilket jeg egentlig har det helt fint med. Selvom det er hårdt, er jeg glad for arbejdet. Jeg sætter pris på ikke bare at sidde stille, og at lave mange forskellige opgaver.THUMBS UP TIL ARBEJDE! xD (Og en halv tattoo)

En ting der irriterer mig lidt, er at jeg ifølge mål og hvordan man udregner den slags på nettet, skulle være en E skål... Men siden har jeg ikke kunne passe nogen E skåle... -_-' Så fuck mit liv, jeg er en F skål, og det er i forvejen svært at finde BH'er i den rigtige størrelse. Ej tager det ikke så tungt. Jeg er trods alt Tsunade cosplayer, lol. x3
Tror at hvis min barm vokser meget mere, bliver det umuligt at cosplaye mænd... Har allerede droppet bandager, da det er DØDEN og giver langvarige smerter ;_;

Men ellers er jeg GLAD! Så her kommer nogle ting der gør mig glad! :D


Mine nøgler! :D (Eller der er vist mere bras end nøgler xD)


Mine dejlige One Piece drenge som står på mit computer bord og inspirerer mig! :D :D (Og en Dragon Ball i baggrunden xD)


Happy! Love Fairy Tail :3 (Han kom med posten i mandags.)

Har lavet denne nøgle i 3D programmet Maya, og må måske få den printet ud af skolens 3D printer! :D

Og så er jeg glad for at jeg ENDELIG har ryddet op på mit værelse :D Og at jeg har fået lavet nederdelen til mit Lucy cosplay.
Og så gør One Piece musik mig glad! :3


Binks sake (Straw hat crew version) xD

Ingen kommentarer:

Send en kommentar