torsdag den 24. juni 2010

Katana obsession og broken crap...

Drømte i nat at jeg fik foræret et virkelig flot katana. Det var bare ikke heeelt ægte, men det gjorde så også at jeg i min drøm godt bare måtte gå med det på gaden xD Vågnede op med et stort tomrum indeni.

Jeg vil eje et rigtigt katana, damn it! >__<

Virkelig! Næste gang jeg tager til Japan, skal jeg skaffe en blankvåbens tilladelse og så skal jeg altså bare have mig et!
Kunne generelt bare godt tænke mig at have en lille samling blankvåben... Det må blive et livsprojekt. *_*

*Nosebleeds*
Sidder og kigger lidt på Ebay, men kan man virkelig godt bare få sådan et sendt med posten??


Det er lidt sjovt, for det er en fascination der startede da jeg lavede mine Zoro cosplay katanaer, også selvom de er af træ og papmache xD Men den fascination blev så forstærket i Japan, da vi blandt andet så en udstilling med katanaer.

Nooooes! Mine højt elskede Sennheiser høretelefoner har mistet lyden i den ene side! ;_;
OMFG jeg var virkelig glad for dem det halve år de nåede at virke... Men det er vel hvad der kan ske når man bruger dem konstant dagligt.


May they rest in peace ;_; (Tror jeg ønsker mig samme type igen til min 19 års...)

Jo, og så vil jeg lige tilføje et ord om mit halve år på 3D/web som jeg nu forlader. Når jeg kigger tilbage, syntes jeg faktisk at jeg har fået ret meget med og det har været fedt. Og så kommer jeg faktisk til at savne dem fra min klasse, da de har været god underholdning og har skabt en god stemning. :3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar