mandag den 31. maj 2010

Cosplay streeess Dx

Genki er på vej. Eller det vil sige om lidt over to måneders tid. Og når man er i gang med 5-6 cosplays, så er det om snart :p (selvom kun 2 af dem er dertil Xp)

Jeg er blevet tæmmelig begejstret for serien Fairy Tail, og jeg har da også aftalt med Dino-chan hendes søster, og nogle andre, at vi laver en lille cosplay gruppe fra serien :3


Jeg skal cosplaye en af hovedpersonerne, Lucy Heartfilia. Og selve kostumet, er rimelig simpelt, men, skal også have lavet en masse småtings tilbehør, så det er lettere sagt en gjort >__<


Processen bevæger sig stille og roligt fremad ^^

Udover det, ligger alle mine cosplay ting lige nu som en fuldstændig random sammenblandet bunke af ting der ikke giver mening. Men det kommer det til ^w^ Det bliver det værd når det en dag er færdigt.
(Fra venstre:) Buksemønster og stof. Grillspyd (O__o). Sko der skal laves om til mit forbedrede Tsunade cosplay. Tapet klister. Stof tusch. Lufttørende ler (som er guden). Modeller værktøj. Sorte handsker fra tiger som lige skal klippes lidt i. Og forrest ligger et par billige skod hjerte øreringe, som tilfældigvis er perfekte til mit Lucy cosplay :D (Længe leve tilfældigheder!)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar